فیلم صبح اعدام به برنامه هفت رسید چرا تلویزیون سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی را قطع کرد؟ ریدلی اسکات در ۸۸ سالگی همچنان پرکار است برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیخط «هفت هنر» در نگارخانه رضوان مشهد تام کروز با شانزدهمین پرش با چتر نجات، رکورد گینس را شکست علیرضا قربانی: فقدان «الهه»، دختر سرزمینمان، داغدارمان کرد ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی
سرخط خبرها

احمدرضا درویش با سریال «کندو» به تلویزیون می‌آید | روایت یک قهرمان در سیستان و بلوچستان

  • کد خبر: ۲۰۱۹۶۶
  • ۰۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۷
احمدرضا درویش با سریال «کندو» به تلویزیون می‌آید | روایت یک قهرمان در سیستان و بلوچستان
پیش تولید سریال «کندو» به کارگردانی احمدرضا درویش آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز چندی پیش مطرح شد که سریال «کندو» به طور جدّی در دستور کار قرار گرفته است. این خبر را علی دارابی قائم‌مقام وزیر میراث فرهنگی و گردشگری مطرح کرد. سریالی که به طور مشترک بین این وزارتخانه و صداوسیما تولید می‌شود.

پیگیری‌های خبرنگار ما نشان می‌دهد سریال «کندو» سرانجام احمدرضا درویش را بعد از مدت‌ها غیبت به کارگردانی برمی‌گرداند. این سریال الف ویژه در مرحله مقدمات پیش‌تولید قرار دارد و به نظر می‌رسد سال آینده سالِ بازگشت احمدرضا درویش خواهد بود.

درحالی که همواره یکی از خلأ‌هایی که همیشه در سینما و تلویزیون دیده شده پرداختن به اقوام و قومیت‌هاست و از این رو براساس سیاست‌گذاری‌های انجام شده ساخت سریال‌های «پایتخت» و «نون‌خ» در دستور کار قرار گرفت و در فصل‌ها روی آنتن رفت تا به این ترتیب یکی مخاطبانش را به شمال کشور و دیگری میانِ اقوام کردنشینِ کشور ببرد. فارغ از اهمیت توجه به زیبایی‌های طبیعی این سرزمین‌ها و ایجاد موقعیت‌های گردشگری، مهمتر این است که اقوام خودشان را در آنتن تلویزیون و پرده نقره‌ای سینما‌ها ببینند.

پیمان جبلی رئیس صداوسیما درباره توجه به قومیت‌ها تأکید کرده که خیلی جا دارد بیش از این به قومیت‌ها بپردازیم؛ اقوام دیگری که کار نشده‌اند و خودشان را در آنتن رسانه ملی ندیدند. در این کشور تنوعی از قومیت‌ها وجود دارند و فرهنگ غنی که تک‌تک آن‌ها برخوردار است. آوردن ظرفیت اقوام به سریال‌هایشان به جذابیت سریال‌سازی کمک می‌کند.

در سریال «کندو» قرار است به قومیت سیستان و بلوچستان پرداخته شود و یکی از قهرمان‌های این قوم به نمایش درآید.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->